martes, 6 de septiembre de 2011

EXCURSIÒ SANT LLORENÇ SAVALL


Sortida 2 d´Octubre 2011

Sortirem des de les Cases de les Arenes en Castellar del Vallès al costat de la ermita de les arenes.

Trobarem el Daví, una casa pairal medieval de la vall de Mur, mès endavant pujarem al coll de Palomeres ( 560 m) des d´on tenim bones vistes de la Mola.

Desprès de atravesar un bosc d´alzines segirem fins a arribar a Can Comadran, casa pairal de l´alta edat mitjana alçada sota el turó de Pedra d´Àliga, des d´on ens endisarem a la vall d´Horta envoltada de pinedes i alzines.

Per un pont travessarem el torrent de la vall d´Horta i arribarem a la masia de la Muntada, tram final fins arribar a Sant Llorenç Savall.

Quilòmetres : 10 km.

Duració : 4 hores.

Dificultat : mitjana.

Hora Sortida: 9 matì plaça la Sardana.

PASSEJADA PER BADIA DEL VALLÈS

RECORRIDO POR EL NÚCLEO URBANO DE BADIA 1 DE OCTUBRE
HORA: 10
LUGAR DE SALIDA: PLAZA DE LA SARDANA

Como esta paseada no se pudo hacer el pasado sabado por la lluvia, la hemos aplazada para este Sabado 1 de Octubre, esperamos vuestra participación para ir descubriendo un poquito mas las zonas no tan grises de Badia, conocer las propiedades, anecdotas y curiosidades de mucha de la flora que nos rodea.

Dentro de la semana de actividades del aniversario del Casal de L´Esquerra, els Trotacamins organizamos este recorrido por Badia para conocer mejor la flora y fauna que tenemos en nuestro pueblo.

Este paseo será instruido por dos personas expertas en la natura y fauna, que nos explicarán con detalle la diversidad que tenemos a nuestro alrededor.

EXCURSIÓ EL GORG NEGRE - GALLIFA


SORTIDA 18 SEPTEMBRE A GALLIFA

Els gorgs són clots profunds al llit del riu on l´aigua s´entolla. Els de Gallifa són molt espectaculars perqué tenen un gran desnivell.

Sortirem del nucli urbà de Gallifa, desde on observem el campanar de l´església i masies tradicionals. Seguirem tot travessant la riera de Gallifa i el camí s´endinsa pel bosc: pins blancs, alzines joves, ginebre, romaní, bruc, etc.

El recorregut presenta petites dificultats en alguns trams haurem de passar pel costat de barrancs.

El punt final es arribar a la zona dels gorgs i trobar el gorg principal, el Negre, des d´una posició privilegiada.

Quilòmetres : 7 km.

Duració : 3 hores.

Dificultat : mitjana.

Hora sortida : 9 matì a la plaça Sardana